كشخص عاشق للبرتقال الشتا هو فصلي المفضل
مش بس دفسه البطانيه مع كتاب حلو وكوبايه كاگاو تحت اباجوره القرايه بتاعتي تؤتؤ خاالص
تقشيره اول برتقانه في الشتا دي احساس بالحنين لحد واحشك جدا جدا وتقوله كده انت فين من زمان
ريحه زيت البرتقانه وانت بتقشرها وتملا الجو دي مزاج وبقاؤها في ضوافرك كام ساعه ملهاش مثيل
دوبان البرتقانه فص فص وهنا اقصد حبيبات الفص الواحد حاجه ملهاش مثيل
من عشقي في البرتقان الشتا اكتر فصل باعمل فيه دايت ممكن اكل في الاسبوع تلاته اربعه كيلو لوحدي
تقشير البرتقان له كذا طريقه حسب الغزاله ، اروقها الحلزونه وهيه انك تقشرها حلزونه وتجمع القشره تاني فتركب البرتقانه بس تبقى مفرغه من جوه
برتقان الشتا ده بالنسبه لي قطعه من الجنه بكل اشكاله بصره ، بلدي ، يوستفاندي او حتى جريب فروت
اما عصير البرتقان الفريش وكرواسان بالزبده على اصوله هو اجمل فطار ممكن تدلعوني بيه
البرتقان ممكن يكون فطار وغدا وعشا وكفى
تاخد فص ؟!
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق