الاثنين، 7 نوفمبر 2016

انا والبرتقان وهواك


كشخص عاشق للبرتقال الشتا هو فصلي المفضل 
مش بس دفسه البطانيه مع كتاب حلو وكوبايه كاگاو تحت اباجوره القرايه بتاعتي تؤتؤ خاالص 
تقشيره اول برتقانه في الشتا دي احساس بالحنين لحد واحشك جدا جدا وتقوله كده انت فين من زمان 
ريحه زيت البرتقانه وانت بتقشرها وتملا الجو دي مزاج وبقاؤها في ضوافرك كام ساعه ملهاش مثيل 
دوبان البرتقانه فص فص وهنا اقصد حبيبات الفص الواحد حاجه ملهاش مثيل 
من عشقي في البرتقان الشتا اكتر فصل باعمل فيه دايت ممكن اكل في الاسبوع تلاته اربعه كيلو لوحدي 
تقشير البرتقان له كذا طريقه حسب الغزاله ، اروقها الحلزونه وهيه انك تقشرها حلزونه وتجمع القشره تاني فتركب البرتقانه بس تبقى مفرغه من جوه 
برتقان الشتا ده بالنسبه لي قطعه من الجنه بكل اشكاله بصره ، بلدي ، يوستفاندي او حتى جريب فروت 
اما عصير البرتقان الفريش وكرواسان بالزبده على اصوله هو اجمل فطار ممكن تدلعوني بيه 
البرتقان ممكن يكون فطار وغدا وعشا وكفى 
تاخد فص ؟! 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق