المصريين شعب مبدع في تفانين الصيام والافطار
يعني كان موائد فطارنا ناقصه من المحمر والمشمر لا كمان
المشروبات اشكال والوان , باحس ان كل مشروب من دوول له شخصيه مميزه له هو وبس
الخشاف: مين الرايق الفايق اللي مزج كل اشكال والالوان الفاكهة
المجففة دي مع بعض , مش بس كده الرايقين اللي زي مامتي تعمل بعدد الافراد من كل
صنف ووقت توزيعهم في الكوبيات توزعهم صنف صنف عشان كل كوبايه يبقى فيها كل
الاصناف, انا شخصيا باحس انه مشروب ابن ناس جدا بس برضو متكلف جدا ويخلو من
البساطه حاجه كده ذواتي ومتكلفه بمزاج بس مش من طبيعتي خاااالص , اصلا على بال ما
تخلص كوبايه الخشاف بتكون شبعت !!!
الكركديه : البهججه على راي محمود عبد العزيز حاجه كده فرفوشه
ونعنوشه من اول لونه لحد طعمه وجماله
التمر الهندي: بصراحه ما بفهموش بس هو حلو
العناب: كركديه على تمر هندي وهو قمه في الجمال والروقان
واللطافه
البلح باللبن : البلح الناشف مع اللبن الحليب ده
اخترااااع بصراحه اظبط حاجه للهضم والامساك وكله فوايد غذائيه
البلح الرطب: السننننه واللي هو ابسط واحلى حاجه في
الدنيا وهادي وبسيط كده وابن ناس لا يلكمك ويقفل معدتك ولا يزهقك من كتر السكر
اللي فيه البساطه كما يجب ان تكون
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق